ladder van hout

Van Eldik Ladders

De houten trappen van Van Eldik Ladders zijn op voorraad verkrijgbaar. Welke trap past het beste bij jou? Waar moet je op letten wanneer je een trap gaat kopen? In dit blog nemen we je mee in de keuzes die je moet maken.

Wat is je situatie

Om te kunnen bepalen welke trap je moet hebben, is het belangrijk om te bepalen waar en waarvoor je de trap gaat gebruiken. Heb je de trap nodig als opgang naar een verdieping. Bijvoorbeeld een zolder of een vide? Of heb je de trap nodig om in de schuur bij je spullen te kunnen komen? Als je weet waar en wanneer je hem gaat gebruiken dan bepaal je of je een vaste trap of een verplaatsbare trap wilt hebben. Een verplaatsbare trap gebruik je alleen wanneer je even snel wat wilt pakken. Een vaste trap gebruik je om een verdieping te overbruggen.

Losse trap

Een losse trap of verplaatsbare trap zijn trappen die ook wel werktrappen genoemd worden. Bij Van Eldik ladders hebben ze deze trappen in diverse soorten. Deze trappen gebruik je om snel wat te pakken. Of wanneer je gaat klussen aan je woning. Deze trappen klap je uit elkaar zodat er een A stand ontstaat. Deze trappen zet je daardoor in een vrije ruimte neer. Doordat ze inklapbaar zijn nemen ze niet veel ruimte in beslag wanneer je ze opbergt. 

Een vaste trap

Een vaste trap is niet hetzelfde als een permanente trap. Met een vaste trap bedoelen we een zoldertrap of videtrap. Dit zijn enkele trappen die je in een opgang zet. Hierdoor kun je snel naar een zolder klimmen. Omdat je deze trappen met een set haken en een bevestigingsrail vast kunt zetten worden deze trappen ook wel vaste trappen genoemd. Het grote voordeel van deze trappen is dat ze niet veel ruimte in beslag nemen op je overloop. Daarbij kun je deze trappen loshaken en ze tegen een vrije muur plaatsen wanneer je hem niet nodig hebt. 

Trappen koop je bij Van Eldik Ladders

Met een groot assortiment trappen heeft Van Eldik Ladders altijd de juiste trap voor je in huis. Daardoor ga je snel aan de slag met je klus of met je project. Twijfel je over welk soort trap het meest geschikt is voor jou? Kom dan even naar Ochten. We laten je graag de verschillende soorten trappen zien. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de beste keus maakt.